Rambursare – Andrei Niculae Sări la conținut
Transport gratuit la toate comenzile. Enjoy!

Rambursare

Detalii despre returnarea banilor

Odată ce produsul returnat de dvs. este primit și inspectat, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că am primit articolul dvs. Vă vom notifica, de asemenea, despre aprobarea sau respingerea rambursării. 
Dacă se aprobă, rambursarea dvs. va fi procesată și va ajunge automat, în câteva zile în posesia dvs., în funcție de modalitatea de plată aleasă în prealabil.

A ⟶
Toate returnarile sunt procesate în termen de 10 zile lucrătoare. Dacă noi nu vă putem oferi produsul comandat (din motive de mărime sau tip), puteți alege returnarea banilor sau un alt produs din magazinul nostru la aceaşi valoare.

B ⟶
Taxa de transport nu poate fi rambursată în cazul în care decideți să returnați sau să schimbați un produs. Taxa de transport este rambursabilă doar în situația în care v-am trimis un produs greșit, sau vreun produs cu defect.

C ⟶
Dacă nu vi s-a rambursat suma plătită, verificați mai întâi contul bancar. Apoi contactați compania dvs. de carduri de credit. Poate fi nevoie de ceva timp înainte ca rambursarea dvs. să fie înregistrată oficial.

Dacă ați făcut toate acestea și încă nu ați primit suma plătită, vă rugăm să ne contactați prin e-mail.

Livrare gratuită

Livrare gratuită valabilă pentru toate comenzile. Enjoy!

Curierat rapid

Livrarea se face prin curierat rapid oriunde te-ai afla în țară.

Metode de plată

Plătește în siguranță cu card bancar online sau plata la livrare.