Livrare – Andrei Niculae Sări la conținut
Transport gratuit la toate comenzile. Enjoy!

Livrare

Detaliile de livrare și comandă

După ce ați ales produsele, completați detaliile privind livrarea comenzii apăsând pe unul dintre butoanele „Finalizare” sau „Continuă cu finalizarea comenzii”. Completarea formularului de facturare și/sau de livrare durează maxim 1-2 minute.

A ⟶
Dacă sunteți client nou, trebuie să completați doar datele din formular și să apăsați butonul de “Plasează comanda”.

B ⟶
Dacă sunteți deja client, introduceți adresa de email și parola apăsând pe „Intră în cont” și datele pe care le-­ați folosit la ultima comandă se vor auto-completa. Dacă doriți livrarea în aceleași condiții, trebuie doar să apăsați “Plasează comanda”. Totul durează mai puțin de un minut.

C ⟶
Cumpărătorul este rugat să comunice in comanda o adresă de livrare unde poate fi găsit, precum şi un număr de telefon la care să poată fi contactat de către curier.

Livrarea prin curierat rapid în București / Ilfov cât în țară – Coletul va fi livrat la adresa menționată în comandă și va fi înmânat personal destinatarului de către curier.

Durata de livrare diferă în funcție de destinație. În București comenzile pot fi livrate în aceeași zi, dacă produsele sunt în stoc, iar național produsele sunt livrate prin curier în 24-48h de la confirmarea comenzii.

Livrare gratuită

Livrare gratuită valabilă pentru toate comenzile. Enjoy!

Curierat rapid

Livrarea se face prin curierat rapid oriunde te-ai afla în țară.

Metode de plată

Plătește în siguranță cu card bancar online sau plata la livrare.