OAMENII MI-AU SCRIS NUMELE PESTE TOT

OAMENII MI-AU SCRIS NUMELE PESTE TOT

Primesc într-o zi un mesaj pe whatsapp-ul radioului imediat ce intru in emisie de la un tip care îmi spune: „ Bă Andrei, tu ești colegul meu”. Văd mesajul în timp ce vorbeam pe post și mă opresc, citesc mesajul #onair și în timp ce mă întrebam de ce nu vine omul în studio dacă suntem colegi văd că nu e din București pentru că s-a semnat! Așa că îi dau înainte cu o provocare ce mi-a venit random în cap. Îi spun omului că dacă el chiar vrea să fim colegi eu îi scriu numele pe un bilețel și îl lipesc în studio dacă și el face același lucru.

Sincer mă așteptam să facem chestia asta și restul de 2 ore și jumătate de emisiune să găsesc un subiect de discuție. NOT! A explodat whatsapp-ul cu tot felul de poze în care lumea îmi scria numele pe geamuri, pe rețete de la doctor, pe amenzi, pe formulare de prima casă, mâini, sâni, fund, fructe și multe alte ciudațenii.

Ca orice om șocat mă uitam la poze și nu mi-a venit să cred, în fond nu era un concurs, nu dădeam vreun premiu ci doar ne jucam cu toții la orele prânzului când lumea muncește. După 5 minute am realizat că facusem o promisiune și uite că timp de încă două ora și ceva am scris nume și orașe pe bilețele roz cu care am umplu studioul de radio. A fost o nebunie curată.

La 7 luni distanță am facut-o din nou și efectul a fost mindblowing. Am avut numele scris pe un perete pe care tocmai urma sa fie pusă faianță, într-o grădină cu flori, în cafea, din nou pe sâni, pe o drujbă, dar și afișat la o covrigărie.

„Write my name” am poreclit chestia pe care am facut-o de două ori pe radio până acum și mi-a plăcut la nebunie să cunosc o gramadă de oameni wild!

Îmi exprim iubirea față de radio zilnic, așa că nu are rost să fac un articol despre asta. Poate la bătrânețe, dacă o prind. În schimb, față de oamenii care nu doar ascultă radio ci și interacționează cu cel din spatele microfon am emoji-uri doar de love!

 

       

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *