CONCURS: ON THE RUN TOUR II – PARIS – BEYONCE & JAY Z

CONCURS: ON THE RUN TOUR II – PARIS – BEYONCE & JAY Z

Sunt fan Jay Z de prin clasa a 8-a. Pot să spun sincer că prima piesă pe care am ascultat-o din repertoriul său a fost colaborarea cu Linkin Park – Numb/Encore și am zis wow, cât transmite omul ăsta, ce versuri, cât de cool și-o arde.

Am încercat să fug din țară la 17 ani să văd în Frankfurt Watch The Throne cu Kanye dar… cum trebuia să ies însoțit și nimeni nu era atât de obsedat de Jay Z… nu am avut cu cine.

Astfel, anul ăsta împreună cu prietenii de la Tinmar Energy #ceamaibunăenergie o să ajung să îi văd pe Beyonce și Jay Z la Paris, pe 14 iulie și facem și cel mai tare concurs. Pentru că sunt niște oameni super cool nu mi-au făcut doar mie cadoul ăsta #boom! Pe instagram la @niculaeandrei timp de o lună are loc cel mai mare giveaway al meu de până acum! Iau pe cineva cu mine de ziua Franței fix în capitala lor. Norocosul sau norocoasa trebuie doar să lase un comentariu în care să îmi spună de ce își dorește să vină alături de mine la concert, să le dea tag celor mai apropiați 3 prieteni, iar ei să susțină printr-un reply. Ah și să pună pe story un anunț pentru a ajunge la cât mai multă lume acest giveaway.

De abia aștept să ajung pe 14 iulie pe Stade de France, lângă Beyonce & Jay Z pentru că biletele sunt la Golden Circle, adică fix lângă scenă! Pe 8 iunie voi afla cine o să îmi fie coleg în cea mai #powerteam din România!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *