Trăim în era în care cu toții lăsăm notiție în agendă, pe birou, în laptop sau în telefon. Notăm mesaje pe post de reminder, idei pe care să le dezvoltăm ulterior sau chiar citate care să ne motiveze în competiția vieții, unde ne luptăm cu noi înșiși în fiecare zi pentru a evolua.

 În agitația de zi cu zi avem nevoie de câte un moment de respiro, un citat care să ne amintească pentru ce alergăm prin viață.

Am scos bilețelele cu citate din Instagram și le-am făcut notițe, care pot fi agățate în unul din locurile în care majoritatea oamenilor petrec cel mai mult timp într-o zi: în mașină! Așa mi-a venit ideea de a face odorizante cu citat.

Citește citatul de pe biletel atunci când ești în trafic, când alergi de la un meeting la altul sau când pleci spre casă după o zi lungă de muncă. Respiră și bucură-te de drumul pe care alergi. M-am gândit că mașina este cel mai bun loc în care poți pune un citat. Să îl citești, să îți dea good vibes și să te motiveze.

Povestea bilețelelor cu citat a pornit pe Instagram. Pe contul meu, @niculaeandrei, am postat de-a lungul timpului câte o fotografie în care țineam în mână un bilețel, cu mesaje în care mă regăseam sau cu mesaje inspirate din tot ce se întâmpla în jurul meu.

Cu timpul, am observat că în citatele de pe bilețelele mele se regăseau și alți oameni. Ba mai mult, citatele de pe bilețel au inspirat sau au motivat și alți oameni.

Ryan Seacrest este omul care m-a inspirat să fac bilețelele de pe instagram. El este unul dintre oamenii pe care îi admir. M-am documentat de-a lungul timpului despre parcursul lui în carieră și pur și simplu m-a fascinat.

La început, primele bilețele cu citat erau inspirate și de artiști români, precum The Motans sau Irina Rimes. Luam câte un vers din piesele lor și îl puneam pe billețel.

Cariera lui Ryan Seacrest nu a început la American Idol, dar popularitatea concursului de căutare a talentelor televizate de la Fox l-a ajutat să devină un nume cunoscut până în 2003.

Înainte de a prelua postul American Idol, Seacrest a găzduit o emisiune radio foarte apreciată în Los Angeles, care a dominat interval de timp după-amiază. Cariera sa a început să înflorească în 2004, odată cu debutul emisiunii sale zilnice de televiziune în timpul zilei, On-Air cu Ryan Seacrest.

Distribuie